#133 PRESENT

Hola ! Nu är det väll min tur att lägga upp dessa ovanligt sena julklapparna. Bilden får tala för sig själv ! Puss / A


#132 PIZZA TIME

IT'S FRIDAY !! Idag är det en girls night at my house ! Vi ska gå baka pizza nu, home made pizza jao ! :D
Bild på resultatet får ni sen ! Bye for so long !


#131 LATE CHRISTMAS PRESENT

Ja, vi suger på tajming så vi gav varandras julklappar idag. Yup, idag. Haha nej men vi han aldrig på dagarna nära julen, vi var borta och så. Det blev bara inte av. Men jag kan i alla fall vissa vad jag fick av Angelica !
Jag fick ett skal med en bild på oss, en sån där bestfriends armband med ett peace tecken på, och ett halsband med peace tecken på ! Jätte fina grejer ! :D


#130 LE DAY

Hola ! Idag har varit en sjukt bra dag faktiskt. I skolan har det varit jätteroligt, har garvat typ sjukt mycket och haft askul. Efter skolan gick jag och Mimmi först till biblioteket för att hon skulle lämna tillbaka sina böcker, sen till centrum som ligger precis bredvid. Vi gick direkt och åt på BK, där satt vi ett tag och snackade & så. Haha, vi har skrattat hur mycket som helst åt massa saker. Det har varit riktigt roligt ! Alltid lika kul att spendera tid med Mimmi. Jag menar..


#129 13TH DISTRICT

Hej ! Så, det här tipset dröjde några dagar haha.. Skulle lagts upp för några dagar sen men all text försvann. Så here we go again.
Det är en fransk action-film som heter 13th district. Den handlar om två killar, Leito och polisen Damien, och de ska försöka stänga av en bomb som kommer spränga bort typ hela "B13" (distriktet).
Sporten parkour utövas även mycket i filmen ! Ni som inte vet vad det är borde verkligen googla på det. Min bror håller på med Parkour och det är verkligen hur coolt som helst.
Jag tror att den finns att se på "swefilmer.com" , är inte helt säker. Den rekommenderas verkligen ! Jag har inte kollat på många filmer i den här typen, men jag älskar den iallafall ! Hoppas ni kollar på den också :)

PEACE
/ A


#128 PUPPIES AND BOYFRIEND

Godmorgon.. Typ.
Har inte skrivit särskilt mycket på sista tiden, försöker få tid till det också. Jag tycker ju att det är kul, jag är väll mest koncentrerad på andra saker just nu. Min mamma åkte till Göteborg i onsdags och hon kommer hem på söndag, så jag och min pojkvän tar hand om alla hundarna + valpar här hemma. Vi har kollat på sjukt mycket film de här dagarna och bara tagit det lugnt, rätt chill :) men nu håller vi på att laga frukost. Ska hjälpa till lite, vi hörs senare. Kommer ge er ett FETT tips sen ! :) hörs senare,
PEACE / A

(Bilden på mjukisbycorna är från igår, det var så kallt inomhus så jag kröp in i älsklingens byxor, haha)


#127 TWISTER

God morgon ! Fast kanske inte, iaf. Nu ska jag ha lite kul med min kusin ! Haha vi ska köra TWISTER ! Längesen jag körde det, haha ! Det var det bästa spelet jag visste ! Men ska jag gå ha kul ! Adios People /M


#126 BLONDIE

Hej på er ! Ni har förmodligen sett på bilderna jag lagt upp på mig att jag har rosa & lila dipdye. Men innan det hade jag ju bara blondt hår, asså verkligen sjukt ljust. Och då hade jag aldrig färgat det, men på sommaren får jag ju både mer/starkare fräknar och mycket blondare hår. Har ju aldrig färgat det blont , för det första utan är liksom.. Haha , "äkta blondin" :P trivs sjukt bra att vara blond och tänker nog fortsätta vara det ett bra tag . Hade inte så mycket mer att säga, utom standarden "nu ska jag vara social", haha.
Byebye PEEPS / A


#125 GLITTER

Hey, eller jag kanske ska säga Godnatt ? Haha..
Jag var iallafall otroligt uttråkad idag. Hade verkligen inget att göra, så jag satt och höll på med min naglar lite.. eller ja, jag snyggade till de rättare sagt. Jag tänkte faktiskt bara måla de med nån fin färg, men sen kom jag på att jag hade lite glitter hemma. Så jag gjorde ett litet experiment kan man säga... haha. Jag använde mig bara av genomskinlig nagel lack och glittret. Jag penslade på lite av nagel lacket på tippen(?) av naglarna sen doppade jag bara de i glittret.
De blev väll inte så värst fina, men de ser ändå rätt bra ut för att va ett första försök ! :D
Btw, jag älskar att dekorera eller hålla på med naglar !
+ det är inte så värst bra bilder, jag vet om ursäkt ! /M


#124 AND 2013 IS NOW INVENTED

Gott nytt år kära bloggläsare ! Som Mimmi skrev innan så klarade vi oss genom 2012..! Wow, har varit ett sjukt uppochner-år men tagga 2013! Hoppas det blir ett bra år !

Btw, har inte träffat Mimmi på ett helt år!! :( saknar dig älskling.
HAPPY NEW YEAR!