#136 HOLIDAY

Lov, yes. Stockholm är ju alltid lite efter. Haha, alla andra har typ precis börjat skolan. Med det är skönt ! Att få vara hemma medan alla andra är i skolan ! :)
De här två dagarna har jag inte gjort mycket, jag har bara suttit och typ nördat 90210. Grymt bra serie, jag har faktiskt kommit ganska långt på bara två dagar haha !
Nu tänkte jag i alla fall fortsätta kolla på den och äta lite vindruvor ! Yum ! :D


#135 ROMME ALPIN

Hey ! Long time no see som sagt.. Vi har båda två gjort massa andra saker som t.ex gått i skolan :P vi ska försöka få tillbaka inspirationen & bloggandet.
Igår åkte vi till Romme med skolan. Åh, det var verkligen jättekul ! Varken jag eller Mimmi kunde åka skidor när vi kom dit men vi lärde oss senare. Det var så kul ! Började såklart i barnbackarna, och det gick bra. Sen gick vi till en större backe vilket också gick bra, åkte där några gånger. Sen blev allt knas. Johanna, jag och Mimmi skulle åka upp med ankliften för att vi skulle åka en grön backe (de lättaste). Där kaosade det på vägen och jag ramlade av min liftgrej. Så där satt jag. På sidan av liften i skogen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag visste inte vart jag var eller vart jag kunde gå.. Historian är lång, men till slut kom det en kvinna i liften som hjälpte mig ner till "hemplatsen" eller vad man ska kalla det. Backarna vi åkte för att komma tillbaka ner var helt brutala, ingen aning var det var för svårighetsgrad men det var definitivt inte för mig innan jag ens blivit bra på skidorna.. Men nu till nästa problem, Mimmi hade min mobil som dessutom hade dött. Så jag var utan mobil, och gick runt och letade efter dem men det var ju hopplöst. Fick fråga massa personer om jag fick låna deras mobil och ringa min kompis som jag kommit bort från :P åh, STOR fördel att jag har memorerat Mimmis nummer i mitt huvud. Ett stort tips ! För ni vet aldrig när det kan behövas.. Men Mimmi svarade inte. Till slut hittade jag Fredrik i 7c som hade en mobil. Han letade också efter massa personer så vi höll ihop tills vi hittade de andra. Och Johanna & Mimmi då? Jo, de åkte svarta (svåraste) backarna av någon anledning, medan allt det här. Mimmi är nybörjare, haha. Johanna sa att hon såg ut som en björn. Tycker synd om Mimmi för jag själv skulle varit jätterädd, samtidigt som det lät kul när de berättade det sen. Men men , annars var det skitkul ! Tagga Romme nästa år haha, Puss / A

Btw, en del av bilderna below är Johannas, så credit till henne också ! Följ henne på instagram @johannaholmqvist


#134 LONG TIME, NO SEE

Hej bloggen.
Åh, vad längesen det var vi bloggade. Säkert ingen som läser den här bloggen längre, haha. I alla fall, vi hade tänk börja igen. Vi har inte bloggat på länge för att skolan, och ja.. ni vet. Nej men det har hänt en massa grejer också. Både positivt och negativt. Men vi har tänkt sätta igång igen, med början idag ! /MA